Over

Welkom op puurfenna!
Wat leuk dat je een bezoek brengt aan Puur Fenna.
Op deze site kun je inspirerende, biologische en gezonde gerechten vinden waar ik van geniet in mijn dagelijks leven.
Naast de gezonde gerechten schrijf ik ook graag over duurzaamheid, eerlijke producten, de moestuin en de ecologische voetstap die we op deze aarde achterlaten.

Een van de redenen dat deze website is ontstaan komt van mijn passie voor koken. Vroeger stond ik als klein kind altijd mijn moeder te helpen in de keuken, waardoor mijn passie voor koken is ontstaan. Als kind zat ik naast balletles, zwemles en tekenles ook op kookles! Tijdens de kooklessen voor kinderen heb ik geleerd om o.a. aardappels te schillen, pastasaus te koken en zelf pindarotsjes te maken. We mochten de gerechten na iedere les mee naar huis toe nemen, zodat we het vol trots aan onze ouders konden laten zien!

Naast koken in onze eigen keuken, heb ik samen met mijn moeder ook in verschillende andere keukens gekookt. Samen met mijn moeder heb ik verschillende kookcursussen gevolgd. Van het vullen van pijl-inktvissen tot het zelf maken van pasta,  we did it!

Nu ik een mooie eigen keuken heb kook ik graag samen met mijn vriend. Samen zorgen we ervoor dat er iedere dag weer iets nieuws op het menu staat! Wil je weten wat er op ons menu staat? Lees dan mijn blogs!

Denk je nu waarom schrijft Fenna ook over duurzaamheid, de moestuin en de ecologische voetstap? De rede hiervoor is dat ik naast koken ook nog graag de wereld rond reis. Graag naar plekken in de natuur. Door het maken van mooie reizen kwam ik er snel achter dat we zuinig om moeten gaan met onze aarde. Hoe ik zo duurzaam mogelijk leef vertel ik jullie graag in een volgende blog!

Liefs,

Fenna